Søndergårdevej 24, Søndergårde, 7884 Fur, 7884 Fur

FLOT OG ENERGIVENLIG HELÅRSHUS PÅ SKØNNE FUR

VELKOMMEN TIL DETTE FLOTTE OG MODERNE TRÆHUS FRA 2009 PÅ FUR med en attraktiv beliggenhed på Søndergårdevej, hvor I er tæt på vandet, naturen, havnen og indkøb.
Fur er kendt for sin naturskønhed med unikke landskaber og fossiler, der gør øen til et geologisk paradis. Samfundet er tæt og hyggeligt med mange lokale arrangementer, der skaber en varm atmosfære.
Det er et perfekt sted for dem, der ønsker ro, fællesskab og smuk natur i deres hverdag eller fritid og ferie.
Den meget velholdte bolig emmer gennemgående af kvalitet med sine moderne, tidsløse og lyse materialer.
Boligen på 132 m2 fordelt på 2 plan (stueplan med 80 m2 og 1. sal med 52 m2) er indrettet med godt praktisk bryggers med klinker, vask og vaskefaciliteter, samt skabe til opbevaring. Stort og lækkert køkken-alrum/stue med stort vinduesparti der giver et godt lysindfald. Herfra er der udgang til dejlig sydvendt flisebelagt terrasse. Endvidere findes der i stueplan et stort badeværelse med brus, værelse og entre hvor der er indgang fra nordsiden af huset.
På 1. sal mødes I af en stor repos (indrettet som stue) hvorfra udsigten kan nydes fra det store vinduesparti. Endnu et badeværelse med bruser og kar og 2 gode værelser.
Grunden på 1.000 m2 er udlagt med plæne med plads til udendørs aktiviteter, levende hegn, samt lukket ugeneret gårdhave hvor mange timer kan nydes.
2 udhuse, hvoraf det ene er indrettet som anneks.
Carport i forbindelse med grusbelagt indkørsel.
Der er indlagt fibernet i huset.
Transportmulighederne til og fra Fur er gode med regelmæssig færgefart til fastlandet. Dette gør det nemt at pendle til og fra arbejde eller besøg fra venner og familie. Øens størrelse betyder, at uanset hvor I bor, er I altid tæt på kysten, hvilket giver mulighed for mange aktiviteter som fiskeri, sejlads og svømning.
Ejendommen kan anvendes som flexbolig.
HER FÅR I DEN GODE OG OPTIMALE KOMBINATION AF KOMFORT, NATUR OG BELIGGENHED.