DIN PROFESSIONELLE OG PERSONLIGE EJENDOMSMÆGLER

- Vesthimmerland, Fur og Salling
MÆGLERFIRMAET VESTHIMMERLAND OG MÆGLERFIRMAET FUR-SALLING er en selvstændig og uafhængig privatejet ejendoms-
mæglervirksomhed.
Bag virksomheden står ejendomsmægler Sussie Renee Gerd Sørensen som har en bred erfaring med alle typer ejendomshandler og dermed kompetencerne til at bringe såvel sælgere som købere trygt igennem deres bolighandel fra start til slut.

Om Sussie Renée Gerd Sørensen Ejendomsmægler og indehaver

Min største vision er, at tillid, nærvær, service og professionalisme skal være hovedelementerne i en god bolighandel. Det betyder, at jeg altid stræber efter at levere en personlig og tryg bolighandel, hvor du får en ærlig, professionel og faglig kompetent rådgivning gennem hele købs- og/eller salgsprocessen.
Som en 100 % selvstændig og uafhængig ejendomsmægler kan jeg skræddersy den helt optimale løsning til dig - uanset dine behov og ønsker.
Hos mig vil du aldrig få forhastet rådgivning og halve løsninger. Jeg brænder nemlig for mit arbejde, og jeg tager mig tiden til at gøre en ekstra indsats. Jeg vil være med dig hele vejen uanset om du skal sælge eller købe bolig.
Mit kendskab til områderne Fur-Salling og Vesthimmerland er stor, da jeg siden jeg kom ind i branchen i 2014 har haft min gang her, hvilket også har givet mig et enormt netværk og mange gode relationer.

MÆGLERFIRMAET FUR-SALLING MÆGLERFIRMAET VESTHIMMERLAND


Nederby 3

7884 Fur


26808527mail@maeglerfirmaet.dk

CVR 42116122


Åbningstider

Mandag
07-22

Tirsdag
07-22

Onsdag
07-22

Torsdag
07-22

Fredag
07-22

Lørdag
07-22

Søndag
07-22