Dalagervej 10, Nederby, 7884 Fur, 7884 Fur

LANDSTED MED UDSIGT TIL FJORDEN OG SKØN NATUR

DRØMMER DU OM ET IDYLLISK LANDSTED PÅ FUR, HVOR NATUREN ER LIGE UDENFOR DØREN?

Så tag et kig på Dalagervej 10, som er beliggende i udkanten af Nederby og hvor naturens ro og skønhed er i højsædet. Fur byder på en enestående kombination af naturlige vidundere, historisk charme og et levende lokalsamfund, der sammen skaber et ideelt miljø for både fastboende og feriegæster.
Fur giver dig mulighed for at være en del af en ø med en rig historie og et blomstrende kulturliv. Her kan du vågne op til synet af bløde bakker, tage lange vandreture langs det betagende kystlandskab eller udforske de mange geologiske sensationer, som øen er kendt for. Fur er kendt for sine molerklinter, et sjældent fænomen, der inviterer til spændende fossilture i landskabet.

Dalagervej 10 åbner med sin store grund på 2.525 m2 muligheden for at dyrke egne grønsager - eller blot god plads til aktiviteter, hyggekroge og afslapning - MULIGHEDERNE ER MANGE!

Den lyse, moderne og indbydende bolig på 119 m2 indeholder i stueplan entre, køkken i åben forbindelse med stue som har udgang til østvendt fliseterrasse, badeværelse med bruser, samt soveværelse. I stueplan er der gulvvarme.
På første sal finder du en repos og 3 gode værelser.

Til ejendommen hører udhus på samlet 85 m2, hvor en del er indrettet med fyrrum og vaskerum. Den anden del har mindre port og er af en størrelse som giver flere anvendelsesmuligheder fx. mindre værksted eller opbevaring.

Grunden er udlagt med plæne og gårdsplads, og der er etableret et rigtig dejligt område i hjørnet af haven, som giver anledning til hygge med familie og venner med blandt andet bålplads.

Udover grunden med bygninger får man også en matrikel på 3.684 m2 (engareal) som er beliggende ude ved Kønsborgvej.

Fra Dalagervej 10 er der ikke mere end en ti minutters cykeltur til molen og Brugsen, og nærområdet er i det hele taget præget af liv, natur, lokale vejboder, butik og café, og Fur Museum. Fur Børnehus ligger ikke andet end 10 min. gang herfra med den tilstødende legeplads.
Færgen sejler hvert kvarter i dagtimerne og hver halve time mellem 19-01. Selv om natten sejler den, hvis der er behov for dette.

VELKOMMEN TIL FUR!

EJENDOMMEN KAN ANVENDES SOM FLEXBOLIG.