Nr. Madsbadvej 23, Madsbad, 7884 Fur, 7884 Fur

CHARMERENDE VILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER PÅ FUR

Lad os tage et nærmere kig på Nr. Madsbadvej 23 - her kan vi nemlig nu udbyde denne velkomponerede villa. Her er der landlige og idylliske omgivelser samt mulighed for at sætte dit eget præg, så læs endelig med, når vi præsenterer alle detaljerne.

Villaens kvadratmeter er så velindrettede, at den synes større end først antaget. Du mødes af en funktionel og rummelig entré, der har plads til garderobeophæng såvel som vaskefaciliteter. Imens er køkkenet udstyret med alle de nødvendige hvidevarer og er holdt i lyse toner, ligesom der er plads til en spisekrog. Bevæger du dig videre til opholdsstuen, kan du møblere dig med både langbord og sofastue, alt imens et regulært værelse er udformet med indbyggede skabe. Slutteligt kommer det store flisebadeværelse, der udfolder sig med lyst badeværelsesmøbel og separat bruseniche.

Opførelsesåret lyder 1957, og boligen fremtræder i fin stand, samtidig med at der er gode muligheder for løbende at sætte dit eget præg. Med til boligen hører en skøn have, hvis areal kan anvendes efter eget ønske - her er der plads til alt fra solkroge til orangeri, og så er haven tilmed af nem vedligehold. Dertil kommer en god terrasse, der kan møbleres med havemøbler, mens der også er en bred indkørsel med plads til flere biler. Det er desuden værd at bemærke, at der er solceller (producerer strøm) på taget.

Her på Nr. Madsbadvej 23 er udgangspunktet for en fredelig tilværelse på plads. Villaen ligger på idylliske Fur, og her er der kig til marker og åbne vidder. Hverdagen bliver fuldstændig gnidningsfri, da Fur Børnehus og Fur Friskole begge ligger kun 400 meter væk, og når indkøbene skal klares, er der to kilometer til Dagli'Brugsen i Stenøre. Her finder du bl.a. også Fur Havn, Fur Færgekro samt Stenøre Strand. Du forbindes desuden nemt med fastlandet, da færgen sejler fra Fur til Branden på blot fire minutter.

Kig endelig forbi til en fremvisning, og oplev hjemmet med egne øjne.

BEMÆRK: Det opvarmede areal er større end anført i BBR. Hovedbygningen er opmålt til 70 m2 og bagbygningen (tidligere garage og udhus, nu badeværelse og gang), som ikke er godkendt til beboelse, er 27 m2.