Rolighedsvej 7, 9460 Brovst, 9460 Brovst

Dejligt byhus med skøn have trygt og roligt beliggende i Brovst

Fredeligt og roligt - ja, adressen hedder tilmed Rolighedsvej - ligger et rigtigt fint byhus med en dejlig have. Det vil udgøre et glimrende hjem for såvel parret, den enlige forælder som den lille familie. Velkommen til!

På Rolighedsvej 7 står et pænt og pudset byhus med opførelsesår i 1933, og fortil er der indkørsel, carport og en hvidmalet låge, der gemmer på noget rigtigt godt bagtil. I får nemlig en skøn, sydvendt baghave, som er lukket dejligt inde i grøn hæk. Her er både en solvarm stenterrasse og en blød græsplæne - her er med andre ord gode forudsætninger for at nyde solrige dage, og de få træer og buske gør haven relativt let at holde.

Og så kommer vi til boligen. Stueplan rummer foruden en entré et bryggers, et køkken med en tilstødende stue og et stort badeværelse med både brus og spabad. Dertil kommer førstesalen, der tilbyder jer to gode værelser, som I får adgang til via en repos med opbevaringsplads. Der er i det hele taget tale om et hjem, der fungerer rigtigt godt, og som I bare kan flytte ind i. Har I ydermere særlige ønsker og tanker om opdatering, er det noget, som I sagtens kan gøre løbende.

I kommer til at finde jer hjemme i en tryg og rolig villalomme. Betingelserne for at lære den yngste at cykle, for at tegne med kridt og alt derimellem er således fremragende. Samtidig er der knap 300 meter til Jernbanegade, som byder på butikker, supermarkeder og spisesteder. Byen rummer også bibliotek og et godt fællesskab med gode muligheder for at få pulsen op, og I kan også cykle til skole på under fem minutter. Rundt om Brovst er der stor natur at nyde godt af - både til fredelige gåture, lange cykelture og dertil golfklub en kort køretur herfra. Afslutningsvis er det værd at fremhæve for pendleren, at der er 35 minutters kørsel til Aalborgs summende centrum.

Er I nysgerrige? Så book endelig en fremvisning.