Valstedvej 54, Valsted, 9240 Nibe, 9240 Nibe

STOR RENOVERET OG MULIGHEDSRIG VILLA I GÅAFSTAND TIL VANDET

Både mulighederne og kvadratmeterne er mange på Valstedvej 54, hvor denne spændende villa nu udbydes til salg i rolige omgivelser og tæt på Nibe Brednings blå overflade; det hele endda blot en kort køretur fra Nibe By.

Planløsningen udgøres af et boligareal på 180 kvadratmeter med luft og lys - med andre ord kan den store familie sagtens finde sig til rette.
Boligen indeholder stort åbent køkken-alrum med højt til loftet som råder over talrig opbevaringsplads og sammen med stuen udgør et skønt opholdsrum med udgang til terrasse og have, badeværelse som byder på masser af plads, soveværelse med skabe og 2 værelser. Hertil kommer viktualierum.
Afdeling med 2 værelser, køkken/opholdsrum, samt badeværelse.
I får ligeledes adgang til en kælder, som indeholder et kæmpe disponibelt rum samt flere mindre og afslutningsvis også et vaskerum.

Jeres nye hjem markerer sig som en villa fra 1967, hvortil der hører et dejligt udemiljø. I kan nemlig se frem til at nyde solens stråler og en friskbrygget kop kaffe på terrasserne, der tilsmiles af solen fra syd og øst. Herfra har I desuden et godt overblik over haven, så I nemt kan holde øje med de små, mens de løber rundt på den grønne plæne eller svinger sig i gyngestativet. Endnu et disponibelt rum byder sig til, ligesom I også forsynes med en parkeringsplads i ejendommens garage.

En naturskøn scene er sat, for med hjemmebase i Valsted bosætter I jer blandt marker og lige ud til vandet ved Nibe Bredning; bl.a. finder I i en afstand af beskedne 350 meter en legeplads i vandkanten. I de rolige omgivelser har I også en skole, der kan nås med 6 minutters gang, og ellers kræver det mindre end 10 minutters kørsel at ankomme ved butikker, pasningstilbud og mere til i Nibe.

Boligen har gennemgået renovering og fremstår flot og moderne - og ikke mindst indflytningsklar.

Velkommen til.
Sælger anvender afdeling med to værelser og opholdrum/køkken, samt badeværelse til udlejning via air b&b. Lejeindtægt kr. 30.000,-