Møllegade 17, Selde, 7870 Roslev

HYGGELIG VILLA MED FANTASTISK PLACERING FOR ENDEN AF BLIND VEJ

KARAKTERISTISK RØDSTENSVILLA FRA 1918 MED VALMEDE GAVLE OG TEGLTAG.

Ejendommen er placeret højt på en grund på 1.593 m2 med en fantastisk udsigt ud over området, som har skøn natur og kort afstand til vandet (1 km. til Limfjorden)

Boligen er på 113m2 og er løbende restaureret.
Stueplan er indrettet med entre, stor stue med flotte trægulve, brændeovn og trappe til 1. sal. Stort køkken-alrum med god plads og udgang til have og den hyggelige overdækket terrasse, hvor mange timer kan nydes helt ugeneret.
Baggang og flot badeværelse med bruser.
På 1. sal er der stor repos, som har flere anvendelsesmuligheder, 1 stort værelse og toilet.

Dejlig lukket have med plads til at udfolde sig eller slappe af.

Stor carport/udhus.

Bredbånd er ikke indlagt men forefindes i vejen.
God busforbindelse.

HER ER STIL OG STEMNING - SKAL SES!!

Landsbyen Selde er beliggende ved nordkysten af Salling, som er omgivet af fantastiske og flotte naturområder og smukke landskaber, som giver lejlighed til nogle dejlige naturoplevelser.
Selde og omegn har mange ting at byde på bla. fugletårn og vandresti, udsigtshøje, skov, multibane, Fursundhallen hvor der også er fitness-center, cafeteria og selskabslokaler, diverse boldbaner, mindre bypark, legeplads, lille værtshus samt kunstudstillinger og Cirkusfabrikken/Cirkusskolen i Lindum.
Hertil kommer indkøbsmulighed i den lokale Brugs.
Endvidere har man også de offentlige institutioner, så som Fursund Skole m. SFO og Selde børnehave i samme bygninger, der også huser ungdomsskolen, og Selde Ældrecenter samt den smukt restaurerede Selde Kirke.