Hvirpgade 28, Hvirp, 7884 Fur

SKØN OG RENOVERET FISKERHUS MED 50 METER TIL VANDET.

CHARMERENDE OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA - Kan anvendes som fritidsbolig.

Villaen er et fiskerhus fra år 1900 som er renoveret med respekt for detaljen og gennemtænkte løsninger - HER ER EN HELT FANTASTISK STEMNING.
Ejendommen er beliggende ugeneret tilbagetrukket fra trafikeret vej.

Boligen er på 81 m2, som er fordelt på 2 plan.
Stueplan er indrettet med vinkelstue med trappe til 1. sal, samt udgang til have, soveværelse hvorfra du kan se vandet fra vinduet, flot køkken med udgang til bagside af huset, hvor du også finder flere dejlige hyggekroge/terrasser, badeværelse med bruser, samt et vaskerum i forbindelse heraf.
1 sal byder på 1 værelse med mulighed for både at have stue eller sengepladser. Fra værelset på 1. sal er der adgang til mindre altan, hvorfra den fantastiske udsigt ud over vandet kan nydes.

I forbindelse med renoveringen er der isat vinduer, isoleret gulve (100mm flamingo), vægge (55mm isolering/fermacelgips) og loft (200mm), lavet gulvvarme i stueplan lavet el og skiftet rør, nye spær, nyt køkken og badeværelse.
Vekselvarmer til varmt vand - boligen opvarmes med fjernvarme - skorsten er bevaret, så der er mulighed for at opsætte brændeovn (kræver godkendelse fra skorstensfejeren).

Grunden er på 614 m2 og udlagt med plæne, træer/buske, havedam og kort afstand til fjorden via sti.

HER ER RUM OG TID TIL AT SLAPPE AF - KONTAKT OS ALLEREDE I DAG FOR FREMVISNING.