Nr. Madsbadvej 8, Madsbad, 7884 Fur, 7884 Fur

HØJT BELIGGENDE VILLA MED UDSIGT TIL SALLING OG DE SKØNNE "BAKKER"

I Nederby med udsigt til de skønne "Bakker" står denne villa, hvor I med kreativitet og mod kan indføre jeres personlige stil og gøre Nr. Madsbadvej 8 til jeres eget fristed.

Fur er kendt for naturskønne omgivelser, betagende natur og ro. Øen byder på fantastiske landskaber, fra klinter til smukke strande og frodige skovområder. Et ideelt sted for naturelskere og dem der søger ro fra en travl hverdag eller drømmer om øliv.

Huset er tilbagetrukket fra vejen og boligen rummer 70 m2 og indrettet med entre´/gang, stue med stort vinduesparti som giver et godt lysindfald, køkken, badeværelse og 2 gode værelser (heraf et med skabsvæg), samt indgang fra nordsiden med trappe til kælder på 20 m2.
I kælderen finder du udgang til garage med el-port, vaskerum, fyrrum og disp. rum.
Hertil kommer udhus med plads til haveredskaber og havemøbler.

Grundstørrelsen er på 726 kvadratmeter og præsenterer sig med masser af plæne, bede og dejlig sydvendt terrasse hvorfra udsigt til Salling kan nydes. Stor baghave med plads til udendørs aktiviteter.

Der er udover oliefyr installeret pilleovn og luft til luft varmepumpe, samt solceller (strøm).

Mange kender nok Fur for sine naturskønne omgivelser, hvor gadebilledet prydes med åbne marker og smukke vidder langs vandet. Naturen er i dén grad i højsædet, men det betyder ikke, at I skal gå glip af dagligdagens nødvendigheder. I er nemlig ca. syv minutters gang fra Fur Friskole og Fur Børnehus og ca. 1,5 kilometer fra Dagli'Brugsen.

Ejendommen kan anvendes som flexbolig.

VELKOMMEN TIL FUR OG NR. MADSBADVEJ 8.