Engelstskovvej 5, Færker Vig, 7884 Fur, 7884 Fur

FLOT OG VELHOLDT BJÆLKEHUS I NATURSKØNNE OMGIVELSER PÅ FUR - ca 500 meter til vandet

Forestil jer en rolig sommermorgen, hvor I vågner op til lyden af bølgerne, der blidt slår mod kysten, og fuglene synger deres morgensang. Det er præcis, hvad I kan opleve, når I ejer et sommerhus på Fur. Denne charmerende ø i Limfjorden er kendt for sin enestående natur og fredfyldte omgivelser, hvilket gør det til det perfekte sted for en feriebolig. Fur byder på en unik kombination af smukke landskaber og et væld af udendørs aktiviteter. Den enestående molerklint langs kysten er ideel til vandreture, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt og finde interessante fossiler. Øens cykelruter giver jer mulighed for at udforske charmerende landskaber og pittoreske udsigter i jeres eget tempo.
Udover naturen er Fur kendt for små gallerier og værksteder, hvor I kan opleve lokalkunst og håndværk.
For børnefamilier er Fur også ideelt. Stranden byder på lavt vand, hvilket gør den perfekt for de små, mens de voksne kan slappe af og nyde solen.
Velkommen til Fur og dette rigtig fine sommerhus fra 2003 som er trukket tilbage fra vej og beliggende på en 3.578 m2 stor grund. Huset er et bjælkehus med masser af stemning og plads til familien.
Husets hjerte er det store og åbne køkken-alrum med brændeovn og loft til kip samt ovenlysvinduer som giver et helt fantastisk lys.
Dertil kommer 3 gode soverum, badeværelse med bruser og vaskemaskine, og entré.
Terrasse rundt huset, men helt særligt er den overdækkede og ugenerte sydvendte terrasse med fantastisk udsigt over grunden og naturen. Fra den overdækkede terrasse er der adgang til endnu et toilet.
Grunden er udlagt med plæne med plads til udendørsaktiviteter og afslapning, samt rigtig dejlig natur med planter og træer.
På grunden findes der også 2 udhuse (ikke registreret)
Der er ca. 500 meter til fjorden og den gode badestrand og indkøb kan nås på ca. 15 minutter på cyklen.

VELKOMMEN TIL SKØNNE FUR OG ENGELSTSKOVVEJ 5!