Kirkebakken 2, 7870 Roslev, 7870 Roslev

KARAKTERISTISK OG FLOT VILLA MED RIGTIG GOD PLADS.

BUD MODTAGES - ØNSKES SOLGT NU!!!
Denne villa med mange fine detaljer er beliggende på kirkebakken 2 i Roslev, i det skønne Midtjylland, og omgivet af dejlig natur, herunder Limfjorden, som nås på kort tid. Området byder på et væld af udendørsaktiviteter lige fra vandreture til cykling, hvilket gør det til det perfekte sted for naturelskere.

Den charmerende, lyse og veldisponeret villa byder på 142 m2 og indeholder:
I stueplan: rummelig entre´, stort køkken med spiseplads og udgang til terrasse og skøn have, stue, flot badeværelse og værelse/kontor med trappe til 1. sal.
På 1. sal er der repos, 3 gode værelser, et med udgang til altan og et med stor hems, samt toilet.
Desuden er der kælder med et disponibelt rum.

Alt i alt en rigtig fin bolig med godt lysindfald, højt til loftet og en rigtig god planløsning.

Hertil kommer den hyggelige mindre og lukkede have med flere terrasser, parkeringsmulighed og et godt udhus med plads til opbevaring eller hobby.

Villaen er beliggende centralt i forhold til byens skole og børnepasningsmuligheder, samt indkøb og idrætsfaciliteter.

Det nye hjem i Roslev vil også være synonymt med fællesskab. Byen rummer et stærkt lokalsamfund med gode foreninger. Det er et sted, hvor naboer bliver til venner, og hvor der altid er en hjælpende hånd at finde.
Foruden naturen og fællesskabet, er Roslev også praktisk placeret. Selvom du nyder godt af landlige omgivelser, er I kun en kort køretur fra større byer med alle de faciliteter, I kunne ønske dig - uddannelsesinstitutioner, specialbutikker, og kulturelle oplevelser.

Gå ikke glip af chancen for at blive en del af dette unikke fællesskab. Dit drømmehjem i Roslev venter på dig.
VELKOMMEN TIL ROSLEV!