Madsbadvej 12, Madsbad, 7884 Fur, 7884 Fur

"FRIDAS WILL" - SOLID RØDSTENSVILLA PÅ FUR

Villa tilbagetrukket fra vej med udsigt over marker og skøn natur på Limfjordsøen Fur.

God og solid villa opført i 1935 og med et boligareal på 127 m2 er der plads til familien - dog trænger boligen til opdatering - og mulighederne er mange!!
Boligarealet fordeler sig med 97 m2 i stueplan og 30 m2 på 1. sal.

I stueplan er der gang, køkken, lyst badeværelse, stort soveværelse, god rummelig stue med brændeovn og fra stuen kan naturen rigtig nydes, samt entré med trappe til 1. sal.
På 1. sal er der repos og 3 værelser (gennemgangsrum), samt uudnyttet rum.

Nem have med plæne, træer og buske, og plads til udendørs aktiviteter eller afslapning, hvor freden og roen kan nydes.

Til ejendommen hører udhus og garage.

Her får du en god base at bygge videre på og rig mulighed for at sætte eget præg.

EJENDOMMEN KAN ANVENDES TIL FLEXBOLIG.

Her på Madsbadvej 12 er udgangspunktet for en god base på idylliske Fur med kig til marker og åbne vidder. En hverdag bliver fuldstændig gnidningsfri, da Fur Børnehus og Fur Friskole begge kun ligger et stenkast væk, og når indkøbene skal klares, er der ca. 2 kilometer til Dagli'Brugsen i Stenøre. Her finder du bl.a. også Fur Havn og Fur Færgekro.

Fur, Danmarks skønneste ø, byder på et bredt udvalg af barsk, idyllisk, smuk natur med bakkeryg, skrænter og natur- og kulturhistorie med alt fra bronze- og vikingefund til langt ældre fossiler i øens moler. Færgen sejler hvert kvarter i dagtimerne og hver halve time mellem 19-01. Selv om natten sejler den, hvis man har behov for at nå fastlandet i dette tidsrum.