Revlingevej 4, Færker Vig, 7884 Fur, 7884 Fur

FLOT OG TOTALRENOVERET SOMMERHUS PÅ STOR NATURGRUND

Enestående og helt unikt sommerhus i naturskønne omgivelser med kort afstand til stranden.

Nu udbydes dette skønne sommerhus på 72 m2 fordelt på to plan, som ligger roligt og naturskønt nær Limfjorden. Sommerhuset udgør det ideelle valg for jer, der ønsker et sted helt uden sidestykke at søge tilflugt fra hverdagens stress og jag.

Nogle huse har evnen til at tryllebinde en, og det er tilfældet for dette arkitektoniske sommerhus, som er opført i træ. Når I sætter foden inden døre, mødes I af et stort og indbydende køkken-alrum og stue, som har et praktisk køkken med både emhætte, komfur, køkkenø og opvaskemaskine. Her er der altså lagt op til masser af god kvalitetstid med familie og venner over brætspil og madlavning. De hyggelige rammer prydes af et flot lysindfald fra rummets store vinduesparti, som har udgang til terrassen, og tilstødende køkken og soveplads finder I også et lækkert flisebadeværelse med gode bruseforhold. Fra alrummet leder en elegant trappe op til førstesalens soverum, som har loft til kip samt charmerende, skrånende vægge. På grunden finder I også et fint udhus som indeholder anneks med sovepladser (6m2 boligareal) og praktisk bryggersrum.

Sommerhuset, som har et karakteristisk A-hus-design ligger på en 2691 m2 grøn grund, hvor der er rig mulighed for udfoldelse. Her er der nemlig plads til leg og afslapning ligesom der er skabt rum for hyggelige stunder på husets to terrasseområder. Med deres respektive placeringer til henholdsvis øst og vest er I desuden sikret sol i næsten alle dagens timer, så I rigtig kan nyde de lyse morgentimer og lune sommeraftener.

Beliggende på øen Fur, helt uden tætte naboer og med kun 200 meter til fjorden, hvor der er god badestrand, ligger sommerhuset sublimt og dejligt afskærmet - det perfekte helle fra livets skærmydsler. Øens Dagli'Brugsen kan hertil nås med blot 12 min. på jernhesten, så frygt ej for indkøbsturene. Skulle I ønske at komme mere vidt omkring, kan I med en nem køretur komme øens seværdigheder rundt eller ind til fastlandet.

VELKOMMEN TIL SKØNNE FUR!

Fibernet ligger ude i vejen.
Nyt nedsivningsanlæg fra 2021
Brændeovn medfølger sammen med taggennemføring og skorstensdele, dog skal køber selv sørge for etablering.

Sommerhuset udlejes gennem Sol og Strand. Lejeindtægt i 2023: kr. ca. 50.000,-