Nederby 17, Nederby, 7884 Fur, 7884 Fur

"SORGENFRI" CHARMERENDE VILLA MED GOD PLADS I NEDERBY

Flere anvendelsesmuligheder, her i blandt mulighed for pladskrævende hobby, mindre erhverv , butik, værksted eller atelier´ i den ene længe (er registreret som boligareal). Her er flotte lokaler med en ideel beliggenhed

Det er simpelthen så hyggeligt her på Nederbys nummer 17. Her får I en vidunderlig blanding af lyse, funktionelle rammer og gammel bondehusatmosfære - sjælen er altså endnu til stede i dette fine hjem, hvor familien, den glade hobbymager og den erhvervsdrivende vil trives i allerbedste velgående.

Så nu skal I altså til Fur. Nærmere sagt skal I til Nederby, nabo til havnebyen Stenøre, der forbinder jer med fastlandet. Det er ikke mere end en fem minutters cykeltur til molen og desuden Dagli'Brugsen, og jeres nærområdet er i det hele taget præget af liv, natur, lokale vejboder, butik og café, og så er Fur Museum faktisk genboen. Fur Børnehus ligger ikke andet end fem min. gang herfra med den tilstødende legeplads, og til den anden side er der ikke engang 300 m til de grønne arealer ned mod stranden.

Der er tale om en ejendom, der giver plads til et helt fantastisk udeliv. Grunden er 2.379 kvm stor, og her venter jer en skøn have samt en dejlig terrasse, hvor idyllen og roen nydes allerbedst med vaskeægte gårdhaveatmosfære. I får endvidere en kæmpestor græsplæne, der gør sig til alt fra boldspil, havefester, hundetræning og deslige - og når vi snakker om pladskrævende, så skal I glæde jer til både en rummelig garage plus hele det ene "længe", der tilbyder jer flotte lokaler til lager, butik og deslige, hvor rum, køkken og toilet alt sammen giver jer rigtigt mange muligheder; hvad end I tænker i erhverv, den store hobby eller noget tredje.

Til sidst er der selve boligen. Huset er opført i 1820, og der er charme over den gule facade, de hvidrammede sprossevinduer og det røde tegltag. Huset råder over i alt fem værelser, to badeværelser, et køkken op ad en tilstødende vinkelstue, og førstesalens repos udgør endnu et flot og lyst opholdsrum, der peger på pænt vedligehold, som netop går så fint i spænd med de charmerende, ældre detaljer, der hører til sådan en fin ejendom.

Ejendommen kan anvendes til Flexbolig