Ulstedvej 19, Ulsted, 7884 Fur, 7884 Fur

FRITIDSHUS PÅ SKØNNE FUR - EN PERLE I LIMFJORDEN!

FLOT OG LYSFYLDT FRITIDSHUS MED UGENERET VANDUDSIGT

Wauw for en udsigt, I nu skal prøve at vænne jer til her på Limfjordsøen Fur. På Ulstedvej 19 udbydes nu et lyst fritidshus, der tilbyder jer en vidunderlig udsigt over mark og vand. Det her er et fristed for familien eller parret, der ønsker plads til selskab, og det er et hus, som vil tage godt imod jer allerede fra første sekund.

Det er en stor og dejlig grund, der kommer til at udgøre jeres fantastiske udeliv. Den udspiller sig på 2.558 kvm omgivet af træer og buskads til alle sider - bortset fra ud mod vandet. Det efterlader jer med et ugeneret vue, så I kan følge med i alt fra stillestående vand til skummende bølger. Rundt om det velholdte og træbeklædte hus finder I flere terrassemiljøer, overdækket, svalt og under fuld sol; ugeneret og med udsigt over vandet. Hertil har I en stor græsplæne samt udhus ,hvor en del er indrettet som anneks, og sådan mangler her helt og aldeles intet.

Selve huset råder over 85 m2 veldisponerede og yderst lysfyldte kvm. De er opdelt i entré, badeværelse, tre gode værelser og så køkken, alrum og stue i ét. Det er selvfølgelig her, at I får den fantastiske vandudsigt, som I kan nyde sammen over spil, middage og lange samtaler. Særligt opholdsrummet er udstyret med store vinduespartier, så lyset og udsigten over det grønne og det blå får lov at råde. Og lige så behageligt og veldisponeret er det på værelserne, ligesom badeværelset kommer i en god størrelse med separat bruseniche og et bredt vindue for et godt indeklima.

Vi behøver vist ikke nævne, at I er meget tæt på havet og stranden. Strandlivet bliver derfor hurtigt en del af tilværelsen, hvor I yderligere har naturskønne Langsted Huller til den ene side og skoven til Færker Odde Strand til den anden. I kan let cykle rundt i Furs naturskønne landskab, der er præget af klitternes fossillerede moler, mens I mod café- og havneliv kan støde på alt fra lokal øl, keramik, og i det hele taget verdensnaturarv og underskøn natur - I har det jo allerede her på Ulstedvej 19.

VELKOMMEN!