Møllegade 14, Selde, 7870 Roslev, 7870 Roslev

VILLA PÅ BLIND VEJ I SELDE

BUD MODTAGES - ØNSKES SOLGT NU!

Velkommen til en villa beliggende på lukket vænge! Udover nogle rolige omgivelser, ja, så får I også glæde af en ganske god planløsning indvendigt, som egner sig særligt godt til børnefamilien eller parret med hang til ekstra plads. Uanset hvem I er, får I gode muligheder på disse kanter, så træd hellere nærmere og tag et kig.

Allerede fra første øjekast får man en fornemmelse af, hvordan denne ejendom fra 1925 er blevet bygget med øje for funktionalitet og rummelighed. Inden døre venter nemlig en planløsning på hele 180 veldisponerede kvadratmeter og fra entréen, hvor der er plads til ophæng, får I adgang til en møblerbar vinkelstue med gode indretningsmuligheder. Videre herfra finder I et rustikt samtalekøkken, hvor siddepladser og spisebord med fordel kan etableres, så I rigtigt kan nyde det familiære samvær i komfortable rammer. I stueplan er der desuden badeværelse og viktualierum, mens der på førstesalen er opført fire lyse og gode værelser, som kan danne ramme om samtlige medlemmer i husstanden.

Tag et kig ud af vinduet for på den anden side af ruden, finder I en stor have, som er omkranset af hæk, buske og bede med tilpas afstand til omkringliggende huse. Der er i den grad dømt ro og fred på disse kanter, for jeres hus står afskærmet fra nysgerrige blikke, og på den måde kan I værne om privatlivet hele året rundt. Derudover er der i ejendommen opført en nydelig terrasse med plads til udendørsmøbler og dekorative elementer.

Villaen trænger til opdatering, så her er alle muligheder for at sætte sit eget præg på jeres nye bolig.

I bosætter jer midt i Selde, en rolig og charmerende landsby, som de seneste år også er blevet kaldt for 'et centrum for kunst.' Landsbyen er nemlig kendetegnet ved de mange skulpturforsøg i det offentlige rum, så der er altså tale om en særdeles skøn by med kunsten i fokus, ligesom der også er mulighed for at få gjort de daglige indkøb i den lokale Dagli'Brugsen, der er er beliggende cirka 180 meter væk. Ydermere er der skoletilbud og sportshal inden for en radius af 500 meter.

Ejendommen kan anvendes som flexbolig.