Emmelstenvej 37, Bakkerne, 7884 Fur, 7884 Fur

SOMMERHUS MED FANTASTISK BELIGGENHED - EMMELSTEN/BAKKERNE FUR

Charmerende sommerhus tæt på skov og direkte vej til strand

Ønsker I et helt roligt tilflugtssted? En base, der er fjernet fra dagligdagens travlhed, og i stedet er omgivet af smuk, uforstyrret natur? Så bør I tage et nærmere kig på dette fritidshus, der danner det ideelle grundlag for afslappende feriestunder med 86 hyggelige kvadratmeter og en beliggenhed på fantastiske Fur.

Lad os starte indenfor, hvor I bydes velkommen i en fordelingsgang med adgang til et praktisk disponibelt rum, et badeværelse med separat brus samt tre indretningsvenlige og indbydende værelser med skabsplads. Her er der altså plads til hele familien, hvilket også gør sig gældende i stuen, hvor der er oplagt mulighed for at indrette med både sofaer og spisebord. Stuen er herudover åbnet op til køkkenet, så I får ét sammenhængende køkken-alrum, der både er funktionelt og præges af stemningsskabende detaljer som blottede loftsbjælker, brændeovn, et flot trægulv og et godt lysindfald.

Fra stuen er der direkte udgang til den velbyggede stenterrasse, som vender mod syd og er delvist overdækket, så den kan bruges på de fleste dage i sommerhalvåret. Huset fremstår hertil solidt og velholdt i røde mursten, og ligeså gør den store, lukkede garage. Med en grund på hele 2.445 kvadratmeter er der også oplagt mulighed for at komme ud i den friske luft og spille bold, finde på udendørsprojekter eller bare læse en bog i det bløde græs.

Beliggenheden må vi naturligvis også omkring, for den er helt sublim. Huset ligger yderst privat med høje træer omkring sig, mens grunden nærmest grænser helt op til stranden. Fur er spækket med naturskønne steder og sjove seværdigheder, og fra Emmelstenvej 37 har I det bedste udgangspunkt for at opleve det hele. Derudover tager det blot ti minutter at køre til Stenøre, der byder på indkøbsmuligheder og havn, hvorfra færgen går hele døgnet og bringer jer til fastlandet på bare fire minutter.

Et sommerhus der er værd at opleve med egne øjne.