Engelstvej 6, Engelst, 7884 Fur, 7884 Fur

MODERNE OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA MIDT I FURS FANTASTISKE NATUR

?????? ???????????????? - ?????? ???????????????? - ?????? ????????????????...

Midt i Furs skønne natur ligger denne flotte og renoveret ejendom med udsigt ud over marker og til vandet. Ejendommen emmer af godt lysindfald fra alle sider og i perioden 2011-2005, hvor ejendommen gennemgik en gennemgribende renovering er der tænkt nøje over materialevalget der erlyst og tidsløst, og som både er af høj kvalitet, men også funktionalitet.
Boligen indeholder 155 velindrettede kvadratmeter fordelt på 2 plan.
Stueplan byder indenfor med stort og praktisk bryggers med vaskefaciliteter, hvorfra der trædes ind i det store og lyse køkken i åben forbindelse til spiseafdeling og stue med brændeovn, samt udgang til overdækket sydvendt terrasse/have. Rummeligheden her giver god plads til familien men i særdeleshed også gæster. Badeværelse med brus, samt to gode værelser.
Trappen til 1. sal fører jer op i endnu en stue, hvorfra udsigten over marker og til vandet rigtig kan nydes. Fra stuen er der udgang til dejlig terrasse. 1. sal rummer også 1 værelse med udgang til østvendt altan.
Grunden på 437 m2 er omkranset af levende hegn på tre sider og udlagt med flere gode terrasser, plæne med plads til leg og redskabsskur

MEGET VELHOLDT EJENDOM I ROLIGT OMRÅDE - SKAL DET VÆRE JERES NYE BASE?
Kontakt os allerede i dag for fremvisning af ejendommen.

Fur, Danmarks skønneste ø, byder på et bredt udvalg af barsk, idyllisk, smuk natur med bakkeryg, skrænter og natur- og kulturhistorie med alt fra bronze- og vikingefund til langt ældre fossiler i øens moler. Endvidere byder øen på kunst, seværdigheder og flere spisesteder. Indkøb i Brugsen og besøg på havnen er blot få minutter væk i bil.

Vildmarksbad medfølger.
Ejendommen kan anvendes som flexbolig/sommerhus.