Sønderhedevej 24, Sønderhede, 7884 Fur, 7884 Fur

VILLA NÆR FURS HAVNEMILJØ

MULIGHEDSRIG VILLA PÅ FUR

På den sydlige del af Fur udbydes denne velholdte villa med en klassisk planløsning samt en rummelig og vedligeholdelsesfri have, der med sikkerhed vil tilgodese jeres hverdag, hvad end I er en børnefamilie eller parret i alle aldre, der har brug for luftforandring.

Indendørs venter jer flere gode kvadratmeter fordelt på to plan. Her træder I direkte ind i entréen, som leder jer videre ind i et rummeligt gangareal, der agerer bindeled mellem de resterende rum på etagen. Den klassiske planløsning viser sig med badeværelset og en værelsesafdeling med to regulære værelser ved husets nordlige ende, hvortil den sydlige del byder på de fælles leverum i form af en vinkelstue og et køkken. Slutteligt kommer kælderetagen med en række disponible rum med gode anvendelsesmuligheder. Hjemmet er gennemgående velholdt, men det bærer også præg af at være levet i og holdt af, hvorfor det ikke er nogen hemmelighed, at det trænger til nogle mindre forbedringer, før det kan stå helt indflytningsklart. Det kan være alt fra en klat maling på væggene til hele ændringer i planløsningen, hvor særligt væggen mellem køkken og stue kan væltes, således hjemmet tilgodeser en lys og luftig tilværelse. Det er helt op til jer!

Villaen er opført i 1974 med en tidstypisk facade af gule sten og kvadratiske vinduespartier i hvide rammer. Hertil kommer et rummeligt grundareal med både grøn have, solrig terrasse og garage.

Det lyder helt magisk at bo på en ø midt i Limfjorden, og det bliver det i den grad også. Øen er kendetegnet ved sin flotte natur med strand til nærmest alle sider, hvor I især i sommermånederne kan se jer selv bade i vandet til synet af både fjorden samt de velkendte Moler-klinter. Øen rummer desuden de nødvendige indkøbsmuligheder samt både børnehave, institution og skole fra 0.-6. klasse. Herefter kan børnene færdiggøre skoletiden på fastlandet, som kan nås med færgen på lige knapt 5 minutter; og den sejler desuden hele 72 gange i døgnet.