Hindkjærvej 10, Anshede, 7884 Fur, 7884 Fur

EJENDOM MED FANTASTISK BELIGGENHED OG UDSIGT

FIN VILLA MED STOR GRUND OG UDHUS - LIGE VED FURS KYST

Ikke langt fra Furs kyst på en uudnyttet men velholdt grund ligger en fin villa med tilhørende udbygning. Dette er et oplagt køb for dem, der ønsker plads og mulighed for at udøve den pladskrævende hobby eller dyrke egne afgrøder på den 1.979 store naturgrund.

Villaens hoveddel råder over 66 kvm indeholdende entré, to værelser og et fællesareal med køkken og stue. Et udhus på 79 kvm støder op til, og en del af pladsen er udnyttet til et pænt badeværelse og et praktisk bryggers. Den resterende plads fordeles på tre disponible rum i forlængelse af hinanden, som kan formes og indrettes efter jeres behov og kreative idéer. Begge værelser i villaens hoveddel syner vedligeholdt, men det største skiller sig dog ud med ekstra kvm og dør ud til én af grundens lækroge. Afslutningsvis kan I glæde jer over sprossede vinduespartier og loftsbjælker, der befinder sig på alle værelser samt i stue og køkken, hvor der desuden også er brændeovn.

Ejendommen er opført i 1904, men er med respekt for boligens oprindelige stil løbende blevet vedligeholdt, så I stadig får glæde af charmerende elementer fra ældre dage. Boligens store grund og disponible rum i udhuset giver jeres kreative idéer plads til at kunne udfolde sig, hvad end det drejer sig om fitnessrum, værksted eller hobbylandbrug. Der er plads til det meste - også at etablere terrasser og lækroge, så I i ro og gerne med sol i ansigtet kan nyde frisk luft og naturlyde.

Boligen ligger 700 meter fra stranden, så I nemt kommer til åbne vidder samt kan gå på opdagelse i Danmarks naturhistorie. Moleret på Fur er nemlig et sandt skattekammer fyldt med forstenede dyr og planter. I kan i stedet også rette blikket op og nyde udsigten til havet og naturen, hvilket bl.a. kan gøres fra de mange udkigsposter langs stranden. De praktiske gøremål klares i Stenøre ved havnen, hvor færgen desuden ofte går til fastlandet.

Velkommen til Fur!