Stenøre 25, Stenøre, 7884 Fur, 7884 Fur

FLOT OG VELHOLDT RØDSTENSVILLA TÆT PÅ ALT

I har nu muligheden for at få fingrene i denne hjemlige villa, der fremstår pæn og indflytningsklar med lyse rum og gode faciliteter.

I bydes indenfor i en rummelig entré med god plads til overtøj og nem adgang til husets tre veldisponerede plan. Hvis vi starter i stueetagen, er det især værd at dvæle ved det åbne og indretningsvenlige stuemiljø. Her udfolder det store køkken-alrum sig med masser af plads, en stemningsskabende brændeovn og ikke mindst et veludstyret køkken med køkkenø og alt i hårde hvidevarer. Herudover forbindes alrummet til endnu en stue med dobbelte døre, så I får et dejligt sammenhængende fællesrum, og hertil finder I også et badeværelse med separat brus i stueplan. Ovenpå venter tre reelle værelser omkring en repos, og lader I turen gå ned i den høje kælder, er der her etableret et stort vaskerum, et fyrrum og tre disponible rum, som alle har vinduer udadtil.

Den røde murstensvilla fremtræder helt klassisk på den rolige gade, hvor den brede indkørsel leder ned til en aflukket garage. Via en trædør får I adgang til en hyggelig have med en stor stenterrasse samt to mindre, hævede terrasser mod hhv. syd og vest. Terrasserne udgår direkte fra køkken-alrummet, så de bliver en naturlig og solrig forlængelse af hjemmet, og herfra får I et godt overblik over haven, hvor der er rig mulighed for udendørs leg eller haveprojekter.

Lyder alt det som noget for jer, kan I få en central adresse, der placerer sig skønt på det sydlige Fur. Med denne beliggenhed kombineres en kort afstand til alle byens tilbud med naturskønne omgivelser og få skridt til vandkanten. I bor faktisk så tæt på stranden, at I kan se den fra hjemmet, og I kan ligeledes nå det enormt indbydende havnemiljø, hvorfra færgen vil sejle jer til fastlandet på blot fire minutter. I har dertil under 100 meter til indkøb, mens Fur Friskole og Fur børnehus nemt kan nås med en hurtig cykeltur.

Velkommen til.