Ulstedvej 3A, Ulsted, 7884 Fur, 7884 Fur

UGENERET FRITIDSHUS PÅ FUR MED 200 METER TIL VANDET

UGENERET FRITIDSHUS PÅ FUR MED 200 METER TIL VANDET

Et rødt lærred med hvide, krydsede linjer. Det kunne næsten lyde som Dannebrog, men vi taler i virkeligheden om Ulstedsvej 3A: Et fritidshus med en rødmalet træfacade, rødt tegltag og hvide rammer om døre og sprossevinduer. Og udtrykket hænger da også sammen med den danske sommer, når den er allerbedst!

Loft til kip, ovenlys og træbeklædte vægge er de tre første punkter, der bør fremhæves. Dette er et fristed for jer, der drømmer om et refugium, et øliv og de perfekte forhold for brætspil, episk skønlitteratur, krea- og hobbyprojekter og selvfølgelig et eminent udeliv. Hvis vi bliver indenfor til en start, får I en stor entré, et flot spisekøkken med ovenlys i åben forbindelse med opholdsstuen, og en hems leder op til en hyggekrog med ekstra madrasser og -senge. Huset afsluttes af to store værelser og et badeværelse med god plads til vaskefaciliteter - for hvad nu, hvis man vil blive lidt længere?

Fra brændeovn og en hyggelig udsigt ud i skovbrynet åbner dobbelte terrassedøre ud til en delvist overdækket sydvestvendt træterrasse. Her er god plads til grill og selskab, og den 2500 kvm store grund tilbyder jer et fuldstændigt ugeneret helle i en skovkulisse. Oveni får I et skur og et dejligt anneks. Hvis der var et sted, man skulle skrive en bog eller lave et andet kunststykke, så skulle det være her.

Der er 200 m til vandet og sandet. Det sidste stykke tager I ad en hyggelig sti mod lave klinter, og så er der dømt havudsigt mod Livø Bredning. I får strand til hver side med Færker Odde på højre hånd med badebro og lyngklædte strækninger. Fur, Danmarks skønneste ø, byder på et bredt udvalg af barsk, idyllisk, smuk natur med bakkeryg, skrænter og natur- og kulturhistorie med alt fra bronze- og vikingefund til langt ældre fossiler i øens moler. Færgen sejler hvert kvarter i dagtimerne og hver halve time mellem 19-01. Selv om natten sejler den, når I må udskifte ferien og Limfjorden med fastlandet og hverdagen igen.