Anders Sørensens Vej 2, Nederby, 7884 Fur, 7884 Fur

EJENDOM MED CENTRAL BELIGGENHED OG FLERE ANVENDELSESMULIGHEDER.

STORT POTENTIALE PÅ SMUKKE FUR

Kryds sundet og mød naturskønne Fur på hjemmebane! I Nederby står denne villa, hvor I med kreativitet og mod kan indføre jeres personlige stil og gøre Anders Sørensens Vej 2 til mere end blot en murstensvilla: I kan gøre det til jeres næste hjem.

Villaen ligger lige i svinget på central beliggenhed i Nederby, tæt på flere af de lokale butikker og ikke mindst lige om hjørnet fra den smukke kyststrækning. Selve huset dateres tilbage til 1900 og byder på et boligareal på 95 kvadratmeter + ekstra kvadratmeter på 1. sal (er ikke registreret på BBR), hvor der både kan blive plads til tosomhed og børnelatter. Og lad os sige det helt klart: Villaen er i en stand, der gør det oplagt at sætte jeres eget præg, så I kan få det, som I vil have det.

I træder indenfor i en entré, hvorfra der er afsæt til husets store badeværelse på venstre hånd, der både rummer separat brus, et stort vaskemøbel og plads til vaskefaciliteter, så den praktiske hverdag nemt kommer i stand. Desuden finder I også en stue med store vinduespartier, pilleovn og åben forbindelse til køkkenet, mens I også har adgang til det første af tre værelser. De resterende to kan nås fra førstesalens rummelige repos, der i sig selv er et spændende multirum, hvor I kan indrette hjemmekontor, legerum eller hyggekrog, som det passer jer.

Grundstørrelsen er på 787 kvadratmeter og præsenterer sig med masser af plæne og gode havearealer, der er nemme at holde selv for jer uden grønne fingre. Er I i stedet glade for at nørkle med værktøj eller andre hobbyprojekter, findes der også en 80 kvadratmeter stor garage til netop dét.

Mange kender nok Fur for sine naturskønne omgivelser, hvor gadebilledet prydes med åbne marker og smukke vidder langs vandet. Naturen er i dén grad i højsædet, men det betyder ikke, at I skal gå glip af dagligdagens nødvendigheder. I er nemlig tæt bare syv minutters gang fra Fur Friskole og Fur Børnehus og 1,2 kilometer fra Dagli'Brugsen. Bliver ølivet for trangt en gang imellem, kan I på under en time nå både Skive og Nykøbing Mors.