Nygade 2, Roslev By, 7870 Roslev

CHARMERENDE VILLA I ROSLEV MED GOD BELIGGENHED

NY PRIS - BUD MODTAGES - ØNSKES SOLGT NU!
Velholdt villa med skøn og mulighedsrig have

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde en rummelig villa til familien på Nygade 2 i Roslev, hvor I nemt kan tilpasse hverdagslivet. Boligen fordeler sig over tre plan med masser af plads til hobbylivet, og så disponeres der samlet over tre stuer, tre værelser, køkken, entré, badeværelse, vaskerum og hele fire disponible rum.

Som I træder indenfor i hjemmet, bliver I mødt af en stor hall, hvor I hurtigt kan forestille jer de hyggelige hverdagsrutiner tage sted. I kan uden problemer hænge overtøjet i den nyttige garderobe og selvfølgelig bevæge jer videre ind i de nydelige omgivelser. Her er I så heldige at få tre behagelige stuer til rådighed, så I nemt kan føle jer hjemme og nyde tilværelsen. Selve køkkenet er opført i et klassisk design, hvor hele familien kan samles om madpakkesmøringen. Hjemmet består yderligere af tre dejlige værelser, hvor I kan udsmykke rummene efter behov. Her er der plads til afslapning i stor stil, mens de praktiske elementer kan opbevares i skabe. På badeværelset er der installeret en separat bruseniche, mens den moderne stil sikrer nem rengøring: Og så er der selvfølgelig også et vindue til det sunde indeklima.

Kælderen giver jer med flere disponible rum, som I enten kan benytte til opbevaring, værksted eller hobbyrum. Her er der også muligheder for at finde plads til forspiring af køkkenhaven, I kan lave et motionsrum eller udsmykke som et kreativt kontor. Kun fantasien sætter grænser! Samtidig har I, igen, muligheder for at imødekomme hverdagens praktikaliteter med det ordentlige vaskerum. Selve haven fremstår som et mindre paradis, da her er frodigt med smukke detaljer alle vegne. Dette udeområde er anlagt med tanke for charme og beroligende elementer.

Med kun 400 m til Roslev Skole kan ungerne trygt gå vejen selv, og så er nærområdet ellers præget af indkøb, apotek og offentlig transport. Byen byder derudover på idræt i klubben samt fine ture i Roslev Søpark. Velkommen til et skønt liv!