Skånings Allé 8, Sønderhede, 7884 Fur, 7884 Fur

SKAB JERES EGNE RAMMER OG BLIV ØBOER PÅ ROLIG OG ENKEL EJENDOM

Flyt ud i Limfjorden, ud på "Danmarks skønneste ø", hvis drømmen om at komme tættere på naturen har rumsteret i baghovedet i længere tid. Skånings Allé 8 står nemlig til salg nu, hvor mulighederne for både at udleve drømmen og samtidig skabe jeres helt egne rammer for livet eksisterer i bedste velgående.

Hop ud i det! Ølivet. Tag på 'øhop' til en fremvisning af ejendommen her på Fur, hvor vandreture, lystfiskeri, de små, hemgemte geologer i jer, lune og gæstmilde naboer og lokale specialiteter i verdensklasse alt sammen har gode forudsætninger for at foregå og trives - og så er her både skole og en god Dagli'Brugsen. Huset, der er tale om her, ligger i det nedre Nederby, øens største by, godt 100 meter fra vandet med ikke engang fem minutters gang til havnen og færgen. Og det er slet ikke så besværligt at være øboer, som man måske kunne tro: Færgerne sejler 72 gange i døgnet, og med en overfart på 3-4 minutter på Sleipner eller Mjølner kan der ikke blive tale om svær søsyge - men blot en kort tur ganske bogstaveligt ud i det blå.

Den mulighed, som I netop kunne gå hen og blive rigtigt varme på, ligger på en blind vej på en 878 kvadratmeter stor grund. Først ser I på et hvidt hus i to etager med en vild forhave og en carport, der også trænger til kærlighed, og bagved ligger en stor og nem og grøn grund, hvor en dør forbinder græsplænen med de indre rammer.

Hvis I skal forvandle, skabe og forme her, så byder udgangspunktet jer entré fra den ene side og bryggers fra den anden, et køkken ved siden af en lys og sydvendt stue, et badeværelse og et værelse. Huset kommer op på tre gode værelser i alt, når I bevæger jer ovenpå - den ene også med hems - og så får I yderligere et toilet med god plads heroppe. Slå ned, åbn op, og tænk stort. Her er potentialet anseeligt for at skabe jeres helt eget, personlige særpræg at leve livet i. Lad os endelig tage en snak om mulighederne på en fremvisning.