Sinding Hedevej 22, 8600 Silkeborg

VILLA NÆR SILKEBORG I NATURSKØNNE OMGIVELSER

SPÆNDENDE VILLA MED TAGTERRASSE OG NATURSKØN BELIGGENHED.

Hyggelig villa med stor tagterrasse, hvorfra den fantastiske udsigt over de åbne marker kan nydes.
Boligen er opført i 1890 og gemmer på mange flotte detaljer - her kan nævnes stue med brændeovn og hems.
Fra forgangen trædes direkte ind i en stue, som vil være det oplagte valg til spisestue, da rummet ligger lige ved køkkenet, hvorfra der også er adgang til et disponibelt rum.
Det store flisebadeværelse er med vask, bruseniche, samt plads til vaskemaskine.
I stueplanet findes også boligens højdepunkt - en charmerende stue med loft til kip, brændeovn og hems. Derudover findes der i denne del af boligen også 2 gode værelser.
På 1. sal kommer I til endnu en skøn stue, hvorfra der er direkte adgang til den dejlige tagterrasse, samt sydvendt altan. Endvidere er der også på denne etage 1 værelse med skabsvæg.
I denne bolig har I mulighed for at sætte jeres eget præg på indretningen, der vil danne fundament for et rart hjem.
Garagen er en integreret del af huset, og der er anlagt en gårdhave, som med lidt blomsterkrukker og siddepladser bliver dejligt at trække sig tilbage til i sommerhalvåret.
Den store tagterrasse er et hit med sin fantastiske udsigt over området. Her man solen og et godt måltid nydes under åben himmel.
Forhaven er med lidt beplantning, og beliggenheden er naturskøn med rig mulighed for at følge årstidernes skiften.
Med denne beliggenhed vil I bo i landlige omgivelser - men alligevel er der bare 3 kilometer til den nærmeste skole og børnepasning i Skægkær. I kan ligeledes nemt besøge en større by med under et kvarters kørsel til Silkeborg Centrum, men de daglige indkøb kan foretages i Kragelund.
Motorvej tilgås indenfor 7 minutter, så beliggenheden er perfekt for pendlere, og ellers er det blot at nyde den smukke placering med nærhed til naturen.

SKAL SES! KONTAKT OS ALLEREDE I DAG FOR FREMVISNING.