Ågårdsvej 30, Hyllebjerg, 9640 Farsø

LANDVILLA I NATURSKØNT OMRÅDE

Hyggelig landvilla med dejlige udeområder.
Er I den store familie, der drømmer om det næste boligkapitel i en dejlig bolig med rig mulighed for at sætte jeres eget præg? Så er denne villa i Farsø måske noget for jer.
I bliver de heldige indehavere af en veldisponeret bolig på 224 m², der er indrettet med et stueplan samt en 1. sal.
I stueplan har I med en dejlig, stor stue, hvor I både kan indrette et behageligt sofaområde og en spiseplads, og her er der store vinduer, der sørger for et naturligt lysindfald i rummet, og hvor den pæne brændeovn skaber en hyggelig atmosfære, når familien samles.
Køkkenet er fuldt funktionelt med alt i hårde hvidevarer, og her er der desuden plads til at indrette en spisekrog, så I ikke behøver at gå på kompromis med samværet i hverdagen.
Resten af planet byder på et stort bryggers, et gæstetoilet samt et skønt værelse.
Fra entréen kan I tage turen op til 1. sal, hvor et repos fører jer videre til tre gode værelser, en stue samt et badeværelse med et skønt badekar.
Her er mulighederne uendelige for at indrette sig, som hjertet begærer!
Villaen er opført i 1963, hvor køkkenvinduerne samt hoveddøren sidenhen blev skiftet i 2009 og derudover blev pillefyr installeret i 2018. Som prikken over i'et til jeres nye hjem får I nogle fantastiske uderum.
Fra stuen kan I træde ud på en stor terrasse, der prydes af blomster og grønne buske og som fortsætter rundt om hjørnet, hvor I kan følge solens stråler på de dejlige sommerdage. Her er noget af terrassen samtidig overdækket af en skøn altan fra 1. sal, hvorpå I kan nyde den dejlige morgensol.
Derudover er der i forlængelse af garagen en udbygning med en stald, så hesten kan flytte med!
På denne adresse er I beliggende i et roligt område med fri udsigt til åbne marker så langt øjet rækker. Her er I samtidig blot en kort køretur væk fra det nærmeste supermarked i Farsø, hvor også både skoler, daginstitutioner og forskellige shoppingmuligheder findes.
Derudover er I blot en kort køretur væk fra stranden, der bliver et hit på de varme sommerdage og til de friske gåture.
Velkommen til - vi glæder os til at byde dig indenfor til en fremvisning!